JAG VANN!!! °(^-^)° (°u°)/

Hej! Vet ni??? Jag vann! I tecknings tävlingen asså! °(^-^)° YEY! Med den här!
Var den fin??? Skriv i komentarer! Jippy! Jag vann tecknings tävlingen!!!!!!   Med den här!  E den fin??? Skriv i komentarer!    PS. Kolla Lomises blogg!   Där har hon gett beröm till min och skrivit att DEN var hennes favvo! ^-^  Love<3 & °(^-^)° Smile/ mikuru112

Sackira rapportera

Hejsan alla läsare!
Sackira här!

                     Dagens spådom
                  Vanligtvis har vi ingen
                 aning om vad vi inte förstår

Fattar du? Det gör inte jag.... skriv kommentarer med ideer!
Jaa... nu kommer det väl snart snöa i Panfu. Jag brukar hålla till vid slottet, hoppas det snöar det också!

Håll höjd!

Sackira

Hej igen!

Hej alla sköna pandor det är jag isa och jag är ledsen för att det inte har kommit något nytt inlägg på länge men nu har det hänt grejer som bara den! t,e,x för ett tag sen var det en rolig sak som hände och det var en lampparad som jag gick på och visst var elden vacker ni vet den som var uppe på vulkanen! jag tyckte i alla fall att den var helt underbar men det är inte allt utan det finns mycket mer! jo för ett tag sen stod det på panfu bloggen om att Many byggaren behövde hjälp om ni minns det och just idag så blev han klar med det han ville ha hjälp med nämligen.....(TRUMMVIRVEL)......... EN PARTY IGLOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIPPY! jag var där för en liten stund sen och det rockade så himla mycket och bra!!!!!!!! :) jag ska gå dit igen om ett tag men jag tror att det var allt för nu!
Love&°(^w^)° Smile/ isa176

TUMMEN UPP!

HEJ! Va lite sugen på att göra en Stella! Och så skäms jag inte längre! tummen upp!
Love<3& Smile°(^-^)°/ Mikuru112

Miku skäms... (`-`)

Hej det är jag... Miku... jag har typ inte skrivit på en månad! (O-O) Sorry... Ska lägga in mer sen ses, miku, för nu ska jag va min söta kille d1 och hans syrra, SES!
Love&Smile°(^-^)°/Mikuru112

London och nytt:

Hej alla pandor det är jag isa och jag har väldigt mycket nytt att berätta och jag tror att ni vill att jag ska börja med min London resa och den gick som sagt bra men jag har inte hittat skurken! :( han är bra säkert för bra för mig men jag har hittet några få få ledtrådar här och var och ni kan inte tro vad som står på lappen jag hittade i förgår! det står: "13-00...----.. stat London... Zo.--....s---..-panfu .plan....k-19.00" och så vitt jag kan se så står det: 13.00 stat London---Zoo.--....sanfranpanfu . plan klockan 19.00! vistt låter det hemskt! den där skurken ska raka vägen till panfu! och så vitt jag har förståt så ska han nog hit till panfu imorgon bitti! jag måste stoppa honom! men jag vill inte tänka mer på det just nu utan i panfu så vet nog dom flesta pandor att det kommer blixtar från fyren! proffesor book som jag kallar honom ska avslöja vad det är som händer imorgon! vad spänande det ska bli! men det var nog allt för nu!
Love&°(^w^)°Smile/ isa176

RSS 2.0